(Реаговање на текст објављен 12. јула 2017, под насловом „Даница Драшковић збринула све своје рођаке“)

Према добро скриваним подацима до којих сам, ипак, успео да дођем у редакцији „Блица“ постоји  непотизам неслућених размера.

Главни уредник овог дневног листа на сва челна места именовао је искључиво себи блиске људе. Тако је за заменика главног уредника поставио својег колегу новинара. Помоћник главног уредника је, како сам сазнао, пријатељ главног уредника, а на место уредника  рубрике „Политика“  именован је његов суграђанин. Функцију уредника рубрике „Друштво“ главни уредник поверио је колеги својег колеге. Како сам информисан од добро обавештеног извора из редакције, уредник рубрике „Економија“ исте је нације као и главни уредник, уредник „Забаве“ живи с њим у истом граду, док је уредник спортске редакције с главним уредником више година радио у истој редакцији, а уредник „Културе“ је прочитао неколико истих књига као и он...

Могао бих да наведем још много сличних примера, али и ови довољно говоре о чудовишним размерама протежирања пријатеља, колега и сарадника у дневном листу „Блиц“.
 
 
Александар Чотрић,
заменик председника СПО и
народни посланик