У још неразореном моралном бићу српског народа, једна од најбољих жеља која се упућује човеку гласи: „Буди здрав и поштен“.

Својим дојучерашњим пријатељима Жики Гојковићу, Влади Јелићу и Мирку Чикиризу желим да буду – здрави. Тога, да буду и поштени, они су се одрекли.

Затрпавају медије и друштвене мреже изјавама и саопштењима да је некакав Покс постао парламентарна странка, да има и десетине одборничких мандата, државне секретаре... Како, откуда? Тај Покс не постоји. Жика, Влада и Мирко имају само намеру да оснују своју политичку странку, што је њихово право. Да краду туђе немају право. Жика је посланички мандат добио на листи СПО, Мирко је као кадар СПО именован за државног секретара у Министарству правде, Влада је све у Новом Саду освојио као представник СПО, сви одборнички мандати које присвајају мандати су СПО. Покс, који хоће да оснују, не постоји и нечасно је красти и присвајати туђе, па се и хвалисати крађом и огољеним криминалом, тобоже у име „обнове Краљевине Србије“. Зар такви људи и на таквим темељима да заступају идеју Србије као уставне парламентарне монархије?!

Жика, Влада и Мирко јавно се хвалишу да их у том бешчашћу подржава Александар Вучић. Хоће да им шеф државе буде смоквин лист којим ће покривати своју моралну голотињу.

А управо је Александар Вучић човек који би требало да покрене стид у њима. Када је, својевремено, Александар Вучић, као високи функционер Шешељеве СРС, напустио ту странку, он је тој странци вратио свој одборнички мандат у Београду, јер га је добио на листи странке коју напушта.

И кад имају од кога да уче, они то неће. Жао ми је. Будите здрави!

Александар Чотрић
заменик председника СПО