У организацији Градског одбора СПО Крушевац 5. фебруара одржан је састанак којем су присуствовали потпредседник СПО и народни посланик Александар Чотрић, потпредседник СПО и председник општине Варварин Зоран Миленковић, члан Извршног одбора СПО Славољуб Петровић и челни људи Општинског одбора СПО Ћићевац Славољуб Јовановић и Драган Чапкуновић.

Потпредседник СПО Александар Чотрић је пред присутним члановима Председништва Градског одбора СПО Крушевац, као и председницима месних одбора и повереницима говорио о актуелној политичкој ситуацији у Србији и најавио бројне активности Странке у наредном периоду. Потпредседник Чотрић је за 9. март најавио и обележавање 25. годишњице оснивања СПО, странке у којој су се родиле све велике идеје новије српске политике.

Потпредседник СПО и председник општине Варварин Зоран Миленковић, који годинама уназад постиже најбоље изборне резултате СПО-а на свим нивоима, говорио је о различитим видовима кампање којима је могуће ангажовати најшири слој бирача и дао бројне драгоцене сугестије крушевачком одбору на које је све начине могуће придобити подршку бирачког тела за политику СПО.

У име Градског одбора СПО Крушевац госте су поздравили члан Извршног одбора СПО Дарко Симоновић и председник Градског одбора СПО Крушевац Божидар Лапчевић.

У другом делу састанка вођена је веома занимљива дискусија, а присутни су били у прилици и да поставе питања високим функционерима Странке.