Свим својим члановима и присталицама и свима који почетак Нове године славе 1. јануара, Српски покрет обнове честита овај празник са искреним уверењем да ће нам 2018. година донети здравље, мир, благостање, сигурност, посао и задовољство, као и обнову материјалних и духовних вредности!

Верујемо да ће година пред нама бити и Нови почетак за нашу Странку, која ће ускоро обележити три деценије постојања и борбе за снажну, угледну, стабилну, демократску и европску Краљевину Србију!

СПО је дужан да говори шта је истина, а шта је лаж, шта је историја, а шта је мит, шта припада прошлости, а шта будућности, шта су програми живота, а шта програми одрицања од живота, шта је култура, а шта антикултура, ко је Христос, а ко Велики Инквизитор.

Српски покрет обнове је странка пробуђене Отаџбине која је за врховне циљеве поставила Истину, Правду, Слободу, Љубав, Веру и Наду и за њих ћемо се одважно и непоколебљиво борити и у 2018. години, јер сматрамо да је то у највећем интересу Отаџбине Србије и народа којем припадамо!

СРПСКИ ПОКРЕТ ОБНОВЕ