Добрина Дамјановић, бивша одборница ДС-а, која је у последњих годину дана деловала самостално у Скупштини општине Барајево, прешла је у СПО и представљаће СПО у Скупштини ове београдске општине.Својим искуством, препознатљивошћу и великим бројем реализованих пројеката на територији општине Барајево, Добрина ће у наредном периоду представљати велико појачање ОО СПО Барајево и ГО СПО Београд.

Председник Градског одбора СПО за Београд и одборник у Скупштини града Београда, Авро Осмајлић, поновио је да је овај догађај, после дуго година, тек почетак и резултат рада новог и младог тима ГО СПО Београд. Ово је само један у низу показатеља, какву подршку и поверење СПО, и даље улива, код грађана Београда а самим тим и код чланова других странака. Желимо да СПО Београд, поново буде препознатљив у главном граду, са новим и младим људима, и да вратимо странци углед какав заслужује.

Авро Осмајлић је нагласио да овај прелазак није усамљен случај, и да очекујемо прелазак угледних чланова и одборника и на још пар београдских општина, о чему ћемо вас благовремено обавестити.