Српски покрет обнове расписује Други годишњи отворени конкурс за избор најактивисткиња и најактивиста Странке за 2014. годину, у више категорија.

Конкурс је отвореног типа, што значи да сваки грађанин, члан Странке или Mесни, Општински, Градски и Покрајински одбор, као и Одбор у дијаспори, могу да пошаљу образложени предлог, а петочлана Комисија именована од Председништва СПО, коју чине потпредседник СПО и народни посланик Александар Чотрић, народна посланица и председница ОО СПО Косјерић др Љиљана Косорић, председник ИО СПО Немања Старовић, председница Покрета жена СПО Јелена Благојевић и члан Председништва СПО и председник Скупштине града Крагујевца Милан Урошевић, изабраће лауреате у свакој категорији.

Најактивисткињама и најактивистима СПО председник СПО Вук Драшковић уручиће повеље и пригодне поклоне на свечаности која ће у седишту СПО бити одржана средином јануара 2015. године.

Избор најактивисткиња и најактивиста организује се у следећим категоријама:

а) Припадник/ца Омладине СПО;

б) Припадница Покрета жена СПО;

в) Председник/ца Месног одбора СПО;

г) Председник/ца Општинског/Градског одбора СПО;

д) Аутор/ка коментара на медијским порталима и сајтовима;

ђ) Активист/киња на друштвеним мрежама;

е) Одборник/ца локалног парламента;

ж) Општински/градски већник;

з) Менаџер/ка;

и) Члан/ица из дијаспоре;

ј) Хумани чин.

Молимо Вас да своје образложене предлоге са именом, презименом и функцијом предложеног кандидата/киње пошаљете најкасније до 20. децембра 2014. године на адресу електронске поште: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., са назнаком на коју категорију се предлог односи.

ПРЕДСЕДНИШТВО СПО
ИЗВРШНИ ОДБОР СПО
ПРОМОТИВНИ ИЗВРШНИ ОДБОР СПО